Stjecanje kompetencija kroz volontiranje
aktivnosti

Stjecanje kompetencija kroz volontiranje

Volontiranje razvija niz osobnih, socijalnih, organizacijskih i profesionalnih kompetencija koje vam osiguravaju bolje i lakše snalaženje u raznim poslovima i u svakodnevnom životu.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva

Hrvatski centar za razvoj volonterstva

Hrvatski centar za razvoj volonterstva doprinosi izgradnji otvorenog, demokratičnog i vitalnog društva koje počiva na aktivnom sudjelovanju građana. Osnovna misija Centra je predvoditi razvoj i pružiti podršku jačanju resursa za afirmaciju volonterstva u Republici Hrvatskoj.

PERUNFEST....Festival zaboravljenih priča i narodnih predaja, održao se 10.09.2022. g.

Perunfest


Po prvi puta sudjelovali smo na festivalu Perunfest u Velikoj Gorici. Interesantan festival s puno zanimljivih sadržaja, prepun kreativnih detalja za djecu i odrasle.
Naše su zelinske vile svojim sudjelovanjem pridonijele šumskom ambijentu gdje je bilo akrobacija na svili, pričo pričalica, sjajne ekipe na štulama, ringišpil u košarama i mnoštvo kostimiranih "strašnih" i manje strašnih likova. Čitali smo našu slikovnicu „Zelingrafiju“ i pozvali dječicu i njihove roditelje na posjet Svetom Ivanu Zelini i Zelingradu.


HCRV Facebook

naše aktivnosti

Hrvatska volontira

Manifestacijom nastojimo potaknuti što veći broj građana i organizacija na uključivanje u različite društveno korisne aktivnosti i time promovirati vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca.