Stjecanje kompetencija kroz volontiranje
aktivnosti

Stjecanje kompetencija kroz volontiranje

Volontiranje razvija niz osobnih, socijalnih, organizacijskih i profesionalnih kompetencija koje vam osiguravaju bolje i lakše snalaženje u raznim poslovima i u svakodnevnom životu.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva

Hrvatski centar za razvoj volonterstva

Hrvatski centar za razvoj volonterstva doprinosi izgradnji otvorenog, demokratičnog i vitalnog društva koje počiva na aktivnom sudjelovanju građana. Osnovna misija Centra je predvoditi razvoj i pružiti podršku jačanju resursa za afirmaciju volonterstva u Republici Hrvatskoj.

U petak, 12.5.2023., Volonterski centar Zagreb održao je treći po redu Meetup o volontiranju zaposlenika. Razgovaralo se o organizacijskim procesima u volontiranju zaposlenika, dobrim primjerima iz prakse, omiljenim volonterskim projektima i aktivnostima te o najvažnijoj temi - kako motivirati zaposlenike za volontiranje, ne samo u aktivnostima organiziranim od strane poslodavca već i u svoje slobodno vrijeme.

2023 07 VCZ 3


HCRV Facebook

naše aktivnosti

Hrvatska volontira

Manifestacijom nastojimo potaknuti što veći broj građana i organizacija na uključivanje u različite društveno korisne aktivnosti i time promovirati vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca.