Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

21-09-2017

Ovdje možete preuzeti priručnik: Korporativno volontiranje – Društveno odgovorno poslovanje koje izgrađuje i povezuje poduzeća, zaposlenike i zajednicu.

17-08-2016

Djelatnica Privredne banke Zagreb, Maja Tvrdić, kao volonterka se uključila u nacionalnu kampanju „Hrvatska volontira 2016“. Maja je provela dan s korisnicima i voditeljima udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Moje dijete Solin“ sudjelujući u njihovoj volonterskoj akciji „Zaplešimo i vježbamo i sve oslikajmo zajedno!“.

18-04-2016

IBM-ova zaposlenica Marian i sudionica njihovog volonterskog programa za zaposlenike provela je mjesec dana u Hrvatskoj volontirajući i dijeleći svoje znanje i ekspertizu s jednom hrvatskom organizacijom. Kako joj je bilo, pročitajte u nastavku, a njezina priča možda vas potakne da pokrenete nešto slično na vašim radnim mjestima! :)

18-04-2016

“Nijedno gospodarstvo ne može preživjeti sve dok je otok bogatstva u moru siromaštva” - NJ. V. Prince od Walesa

Korporativno volontiranje je trend u volontiranju u kojem poslovni sektor potiče svoje zaposlenike na volontiranje. Volontiranje zaposlenika je neplaćena aktivnost poticana i podržana od strane tvrtke/poduzeća, koje pomaže neprofitnome sektoru i doprinosi razvoju zajednice. Najčešće se taj dobrovoljni angažman odnosi na uključivanje zaposlenika u različite aktivnosti/akcije organizirane od strane neprofitnih organizacija.

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Važno Svijet volontiranja Poslovni sektor