Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Školsko volontiranje

Volonterski klubovi u školama

 
 

Ugostiteljska škola Opatija

Ugostiteljska škola Opatija već nekoliko godina ima osnovan volonterski klub koji djeluje pod imenom Volonteri Ugostiteljske škole Opatija. Trenutno članove volonterskog kluba čini grupa od 15 učenika, dok vanjskih volontera nema. Do sada je u volonterskom klubu volontiralo 47 učenika, od toga 6 učenika dugoročno volontira. Volontiralo je i dvoje nastavnika i tajnik škole, a uz njih 3 osobe koordiniraju radom volonterskog kluba.

Među provedenim volonterskim akcijama ovoga volonterskog kluba istaknule su seVolonterska akcija - Plava čistka – Hrvatska volontira! - akcija čišćenja obalnog puta u suradnji s Udrugom Žmergo; Volonterska akcija “Mića marunada va Lovrane” u organizaciji Društva „Naša djeca” Opatija u kojoj su učenici Ugostiteljske škole Opatija pomagali u pripremi i provedbi radionica za osnovnoškolce. Također, za istaknuti su i volonterske akcije Projekt „21” koji uključuje edukaciju ugostiteljskog posluživanja za djecu s Down sindromom te pomoć učenika volontera u prodaji Časopisa „Ulične svjetiljke”.

Kontakt osoba/koordinator volontera: Jelena Barić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

E-mail škole: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web stranica škole: http://ss-ugostiteljska-opatija.skole.hr/

Facebook profil škole/volonterskog kluba:

https://www.facebook.com/ugostiteljska.skolaopatija?ref=ts&fref=ts

{fshare}

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Škole Volonterski klubovi Ugostiteljska škola Opatija