Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Školsko volontiranje

Volonterski klubovi u školama

 
 

Strojarsko brodograđevna škola Rijeka

Strojarsko brodograđevna škola za industrijska i obrtnička zanimanja u sklopu projekta „Pokreni sebe, promijeni svijet“ – mobilizacija potencijala volontiranja u prevenciji nasilja među mladima pokrenula je volonterski klub „Život u zajednici“ . Do sada je škola svake školske godine uključivala učenike škole u aktivnosti Socijalne samoposluge u Rijeci (prikupljanje i podjela hrane i drugih potrepština socijalno ugroženim skupinama građana) te aktivnosti prikupljanja sredstava i darivanje djece Dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić u Rijeci. U školskoj godini 2011./2012. škola je dobila nagradu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za projekt volontiranja „Škola prijatelj zajednice“, u okviru kojeg su učenici izrađivali didaktičke igračke i opremu od drva za potrebe Odjela za fizikalnu rehabilitaciju Dječje bolnice Kantrida te sudjelovali u bojanju ograde istog odjela. Također, učenici navedene škole uključili su se i u akciju “Obrtnici svome gradu ” u kojoj su u suradnji s Obrtničkom komorom sudjelovali u uređenju učionice i hodnika Škole te su sudjelovali u uređenju Muzeja djetinjstva u Rijeci.

Kontakt osoba/koordinator volontera: Anica Mršulja Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , Renata Domijan Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

E-mail škole: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web strarnica škole: http://www.ss-strojarskobrodogradjevna-ri.skole.hr/

Facebook profil škole/volonterskog kluba: https://www.facebook.com/pages/Strojarsko-brodogra%C4%91evna-%C5%A1kola-za-industrijska-i-obrtni%C4%8Dka-zanimanja/677029892341462?fref=ts

{fshare}

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Škole Volonterski klubovi Strojarsko brodograđevna škola Rijeka