Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

O volonterstvu

O volonterstvu

U svijetu su volonterstvo i volontiranje definirani na različite načine

Više

Pravni okvir

Želim volontirati

Sve što trebate znati oko pravnog okvira za volontiranje pogledajte ovdje

Više

Trebamo volontere

Trebamo volontere

Upitnik potražite na stranicama najbližeg volonterskog centra

Više

Volonterski centri

Volonterski centri

U Hrvatskoj djeluju četiri regionalna volonterska centra...

Više

27-06-2016

U razdoblju od 16. do 21. svibnja 2016. godine održana je manifestacija "Hrvatska volontira" u kojoj od 2011. godine okupljamo građane i organizacije kako bi promovirali i razvijali volonterstvo u Hrvatskoj.

21-05-2016

„Hrvatska volontira 2016.“ okupila je oko 190 organizatora volontiranja koji su u preko 60 gradova proveli više od 300 volonterskih aktivnosti kako bi istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem kada se povežu ljudi i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora.

18-05-2016

U prva dva dana manifestacije "Hrvatska volontira 2016." provedeno je više od 130 volonterskih aktivnosti u cijeloj Hrvatskoj, a sve s ciljem promoviranja vrijednosti volontiranja.

Od ponedjeljka, 16. svibnja, građani se uključuju u mnogobrojne aktivnosti poput uređenja prostorija i okoliša organizacija te sudjelovanja u raznim edukativnim i kreativnim radionicama, dok organizatori volontiranja, u duhu teme ovogodišnje manifestacije, u aktivnosti uključuju volontere iz poslovnog sektora.

12-05-2016

U ponedjeljak, 16. svibnja počinje manifestacija koja će i ove godine okupiti brojne pojedince, organizacije, institucije i tvrtke, a sve u cilju promocije i razvoja volonterstva u Hrvatskoj.

Hrvatska mreža volonterskih centara organizira manifestaciju „Hrvatska volontira“ kojoj je cilj potaknuti što veći broj građana, organizacija, institucija i tvrtki iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Stranica 1 od 3

Najnovije